leoni

Qeveria dhe Inteligjenca raportuan se grushti i shtetit dështoi, ende nuk është shumë e qartë se çfarë po ndodhë në Ankara. Mbi 750 ushtarë pjesëmarrës në

Disidenti Fethullah Gylen ka mohuar të ketë lidhje me grusht shtetin në Turqi

Disidenti i njohur i Turqisë, Fethullah Gylen, për  të cilin kryetari  i Turqisë Rexhep Tajip Erdogan ka thënë se qëndron prapa grusht shtetit, e ka mohuar një veprim të tillë. Organizata që ai e drejton është deklaruar kundër grusht shtetit dhe kundër përfshirjes së ushtrisë në politikat e Turqisë. “Fethullah Gylen dhe organizata e tij ka thënë se është angazhuar për paqe, dhe dënojmë përfshirjen e Turqisë në politikën e Turqisë”, është thënë në reagimin e organizatës së Gylenit. Në anën tjetër edhe kryeministri turk Binali Yildirim ka thënë se situata në Turqi është nën kontroll dhe ka shtuar se grusht shteti ishte akt i rebelëve që përkrahin Fethullah Gulenin.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri, mori pjesë në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, ku u diskutua raporti për vëzhgimin e zgjedhjeve në Serbi

Besnik Tahiri: Kur jemi bashkë, gjithçka arrihet, gjithçka është e mundur

Kryetari i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka shprehur gëzimin e tij dhe ka …