KEK
Fillimi / Institucionet / Ditët në vijim pritet dezinsektimi selektiv në Llapçevë, Rud, Panorc dhe Turjakë

Ditët në vijim pritet dezinsektimi selektiv në Llapçevë, Rud, Panorc dhe Turjakë

Komuna e Malishevës njofton banorët e fshatrave Llapçevë, Rud, Panorc dhe Turjakë, se në ditët në vijim do të bëhet dezinsektimi selektiv, në kuadër të zbatimit të masave parandaluese kundër Etheve Hemorragjike Krime Kongo.

Dezinsketimi, do të bëhet sipas këtij orari:

LLAPÇEVË, me datë; 25.06.2019

RUD dhe PANORC, me datë; 26. dhe 27.06.2019

TURJAKË me datë; 28.06.2019

Luten të gjithë banorët që ti marrin masat e duhura preventive, e në veçanti bletarët.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj ka pritur në Deçan Kryetarin e Bashkisë së Lezhës Pjerin Ndreu

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, së bashku me bashkëpunëtor ka pritur në Deçan ...