Drejtoresha Krasniqi në përkrahje të ekipeve të Komunës së Malishevës në garat shkollore në volejboll, në nivel republikan

Drejtoresha Arbëreshë Krasniqi në përkrahje të ekipeve të Komunës së Malishevës në garat shkollore në volejboll, në nivel republikan. Këto gara janë duke u mbajtur në Skenderaj, ndërsa drejtoresha Krasniqi është duke i përcjellë nga afër dhe duke i përkrahur ekipet e Komunës së Malishevës, pjesëmarrëse në garat në nivel të vendit.

May be an image of 13 people, people standing and indoor

Kontrolloni gjithashtu

KPF në Junik mbajti takimin e radhës

Komiteti për Politikë e Financa (KPF) i Kuvendit Komunal të Junikut i kryesuar nga Shpejtim …