Drejtoresha Kryeziu – Ramaj vizitoi stacionin policor në Malishevë

Drejtoresha e Drejtorisë së Inspektoratit në Malishevë, Besartë Kryeziu – Ramaj, e ka vizituar stacionin policor në Malishevë, ku është pritur nga komandanti i Stacionit, kapiteni Azem Krasniqi. Qëllimi i kësaj vizite ishte me karakter pune, përkatësisht vazhdimi i bashkëpunimit në mes policisë dhe inspektoratit komunal, në të gjitha fushat, e në veçanti në menaxhimin e situatës me Covid-19. Pas takimit, drejtoresha Kryeziu – Ramaj, tha se takimi ishte frytdhënës dhe se bashkëpunimi me policinë do të vazhdoj, si gjithmonë në shërbim të qytetarëve të komunës së Malishevës.

Kontrolloni gjithashtu

Në Viti u shënua Dita Botërore e Mjekut Familjar

Komuna e Vitisë, konkretisht Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në bashkëpunim me QKMF-në e …