Drejtoria e Arsimit në Deçan, ka organizuar garë komunale në recitim

Drejtoria e Arsimit në Deçan për nderë të Festës së Flamurit Kombëtar – 28 Nëntorit, ka organizuar garë komunale në recitim, të bazuar në Planin Zhvillimorë të Arsimit Komunal për garat shkollore dhe komunale. Pjesëmarrës në garë ishin nxënës të përzgjedhur nga shkollat e komunës së Deçanit në nivelin 1 – 5 dhe nxënës në nivelin 6 – 9.

Në nivelin 1 – 5 fitues janë:

Vendi i parë: Rajana Hajdaraj

Vendi i dytë: Eda Kuçi

Vendi i tretë: Artiola Vishaj

Në nivelin 6 – 9 fitues janë!

Vendi i parë: Jetlin Shala

Vendi i dytë: Rina Vishaj

Vendi i tretë: Ilirida Krasniqi

Drejtoria e Arsimit në Deçan i uron fituesit dhe ju dëshiron suksese nxënësve garues në garat e radhës.

Kontrolloni gjithashtu

Fillojnë Korrje-shirjet në komunën e Rahovecit, formohet Komisioni Komunal   

Me vendim të kryetarit të komunës së Rahovecit Smajl Latifi, është formuar komisioni për të …