Drejtoria Komunale e Arsimit vazhdon me trajnime dhe punëtori për mësimdhënësit deçanas

Sot, 74 mësimdhënës janë duke ndjekur trajnime dhe punëtori tematike.

– Trajnimin për “Zbatimi i Kurrikules në Praktikë” në ditën e tretë e ndjekin 40 mësimdhënës,

– Punëtorinë 5 ditore  me 7 module, “Shprehitë për Adoleshencën” e ndjekin 24 mësimdhënës, që e udhëheq Organizata “International Peja – Lions Club”, punëtoria mbahet në Restorant “Tropikal” në Carrabreg, si dhe

– Punëtoria me temën “Katalogu Inkluziv”, që e ndjekin 10-të mësimdhënës nga SHFMU “Lidhja e Prizrenit”, punëtorinë e udhëheq Organizata “Teach for Kosova”, ku mbahet në ambientet e shkollës. DKA e falënderon Kryetarin Bashkim Ramosaj, për ofrimin e mundësive gjithmonë në të mirë të arsimit deçanas, gjithashtu edhe organizatat “International Peja- Lions Club” dhe “Teach for Kosova” për bashkëpunimin.

May be an image of 13 people, people studying, crowd and text

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e radhës me drejtorë të drejtorive

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi ka mbajtur mbledhjen e radhës me drejtorë të …