KEK
Fillimi / Njoftime / Dren Brahimaj: Më 18, 19 dhe 20 prill 2021 nderohen dëshmorët e Brigadës 136 “Rugova”
Dren Brahimaj: Më 18, 19 dhe 20 prill 2021 do të nderohen dëshmorët e Brigadës 136 "Rugova"

Dren Brahimaj: Më 18, 19 dhe 20 prill 2021 nderohen dëshmorët e Brigadës 136 “Rugova”

Homazhet për dëshmorët e kombit të rënë në territorin e përgjegjësisë së Brigadës 136 ‘’Rugova’’ do të bëhen sipas këtij përcaktimi kohor. Më 18 prill 2021 në orën 11:00, në Fierzë dhe në orën 11:30, në Pejë.Më 19 prill 2021 në orën 11:00, në Pepaj, në orën 12:00, në Pecaj dhe në orën 13:00, në Stanka. Më 20 prill 2021 në orën 11:00, në Shtupeq të Madh dhe në orën 12:00, në Shtupeq të Vogël. Do të respektohen me përpikmëri masat e anti-Covid, të parapara nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik-IKSHP dhe Ministria e Shëndetësisë – lajmin e ka bërë të ditur Dren Brahimaj.

Kontrolloni gjithashtu

FSK: Ushtrimi ushtarak “DEFENDER - Europe 21” dhe Kosova

FSK: Ushtrimi ushtarak “DEFENDER – Europe 21” dhe Kosova

Ushtrimi ushtarak “DEFENDER – Europe 21”  dhe Kosova. Konferenca do të mbahet në ndërtesën e ...