Fillimi / Lajmet / Dy deputetët e Vetëvendosjes, Fitore Pacolli e Haki Abazi kundërshtohen në mbledhjen e Komisioni për Punë të Jashtme
Dy deputetët e Vetëvendosjes, Fitore Pacolli e Haki Abazi kundërshtohen në mbledhjen e Komisioni për Punë të Jashtme

Dy deputetët e Vetëvendosjes, Fitore Pacolli e Haki Abazi kundërshtohen në mbledhjen e Komisioni për Punë të Jashtme

Në takimin e sotëm të Komisionit për Punë të Jashtme, deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti kishte kërkuar  nga ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, që të përgjigjej në pyetjet që i kishte  parashtruar ai, në mbledhjen raportuese të saj. Deputetja Pacolli e refuzoi kategorikisht duke kërcënuar se do ta lëshojnë sallën dhe s’do të ketë kuorum. Është politika e jashtme, është puna e ministres që po raporton e jo çështjet personale të juaja”, i ka thënë, zonja  Pacolli, Xhavit Halitit. Pas kësaj deklarate të Pacollit, ka reaguar kryetari i Komisionit, Haki Abazi, i cili tha se mund ta gjemë rastin dhe t i përgjigjemi Xhavit Halitit edhe në seancë të mbyllur.

Kontrolloni gjithashtu

Elmi Reçica qëndroi në Gjenevë të Zvicrës, në nismën e PDK-së për hapjen e nëndegëve kudo ku jetojnë shqiptarët, në mërgim

Elmi Reçica qëndroi në Gjenevë të Zvicrës, në nismën e PDK-së për hapjen e nëndegëve kudo ku jetojnë shqiptarët, në mërgim

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Elmi Reçica,  ka qëndruar për vizitë në Gjenevë të ...