Fillimi / Institucionet / Edhe një rast me COVID19 në Komunën e Deçanit

Edhe një rast me COVID19 në Komunën e Deçanit

Nga IKSHP u njoftua që sot e ka edhe një person të infektuar nga #COVID19 në Komunën e Deçanit. Kurse numri total i të infektuarve me virusin #COVID19 në komunën e Deçanit tonë ka arritur në 12. Rritja e numrit të rasteve dhe shpejtësia e shpërndarjes së virusit SARS-CoV-2, është tregues se duhet të jemi më të kujdesshëm në respektimin e udhëzimeve sepse numri i të prekurve është më i madh se i të identifikuarve.

Kontrolloni gjithashtu

Bilanci i sotëm me COVID në Malishevë: 1 i vdekur dhe 7 raste të reja

COVID-19, sot i ka marrë jetën një personi nga Komuna e Malishevës, ndërsa janë regjistruar ...