MIT KS
Fillimi / Lajmet / Pensionistët kërkojnë nga Prokuroria Speciale të mendojë për 1.300 fëmijë shqiptarë të vrarë dhe mbi 1.600 të zhdukur
Pensionistët kërkojnë nga Prokuroria Speciale të mendojë për 1.300 fëmijë shqiptarë të vrarë dhe mbi 1.600 të zhdukur

Pensionistët kërkojnë nga Prokuroria Speciale të mendojë për 1.300 fëmijë shqiptarë të vrarë dhe mbi 1.600 të zhdukur

Lidhja e Pensionisteve të Kosovës kanë reaguar kundër propozim-aktakuzës nga Prokuroria Speciale ndaj kryetarit Thaçi dhe kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli. Përmes një komunikatë për medie, LPK-ja e konsideron se propozim-aktakuza është një akt nënligjor, diskriminues, kundër Kushtetues me pretendim qëllim keq kundër UÇK-së dhe institucioneve të Kosovës. Ata pretendimet e Prokurorisë Speciale në Hagë i cilësojnë të pabaza dhe inskenuara. “Zotëri prokuror mendoni për vrasjen e 1.300 fëmijëve të moshës prej 6 deri më 12 vjet, mendoni në 1.600 viktimat të cilat janë të pagjetur në varrezat serbe dhe mendoni për 20 mijë femrat e dhunuara, kjo është fotoja e Serbisë, por duhet të jetë edhe fotoja e drejtësisë”, thuhet në reagimin e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Valdete Daka: Mjetet që nuk janë harxhuar nga zgjedhjet e 6 teorit iu janë kthyer buxhetit të Kosovës

Valdete Daka: Mjetet që nuk janë harxhuar nga zgjedhjet e 6 teorit 2019 i janë kthyer buxhetit të Kosovës

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit ka shqyrtuar Raportin Vjetor të Komisionit Qendror ...