Ekrem Kastrati sot u takua dhe bisedoi me drejtorin e Preda Plus Kosova Valentin Hoxha

Ekrem Kastrati sot u takua dhe bisedoi me drejtorin e Preda Plus Kosova Valentin Hoxha

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati me bashkëpunëtorë,  zhvilloi një tkaim pune me përfaqësuesit e Fondacionit për Zhvillim të Qëndrueshëm Ekonomik – Preda Plus Kosova, e cila në partneritet me WEntrepreneur Kosovë dhe me mbështetje të Arbeiter Samraiter Bund (ASB),  po implementojnë projektet e tyre nëpër komunat e Kosovës.

Me shumë kënaqësi prita sot në takim përfaqësuesit e Fondacionit për Zhvillim të Qëndrueshëm Ekonomik – Preda Plus Kosova, e cila në partneritet me WEntrepreneur Kosovë dhe me mbështetje të Arbeiter Samraiter Bund (ASB), që  po bëjnë një punë të jashtëzakonshme përmes projekteve të tyre nëpër komunat e Kosovës. Prandaj, sot në takim me drejtorin e Preda Plus Kosova, z. Valentin Hoxha, diskutuam për mundësitë e fillimit të një bashkëpunimi ne  si Komunën e Malishevës, në mënyrë që pjesë e këtyre projekteve përkrahëse me karakter socio-ekonomik të bëhen edhe qytetarët tanë”, tha Kastrati. Po ashtu edhe nga ana e drejtorit Preda Plus Kosova, z. Valentin Hoxha, kishte gatishmëri për të filluar me projektet të cilat ata si Fundacion për Zhvillim të Qëndrueshëm Ekonomik i kanë së bashku më  partnerin,  WEntrepreneur Kosovë dhe me mbështetje të Arbeiter Samraiter Bund (ASB), që t’i planifikojnë dhe realizojnë  projektet  në Komunën e Malishevës.

Kontrolloni gjithashtu

Teuta Shala: Konferenca Shkencore, “Kosova 1989-1999: Organizimi dhe Qëndresa për Çlirim

Sot, në Prishtinë, me rastin e 25-vjetorit të çlirimit, ka filluar punimet Konferenca Shkencore dy …