KEK
Fillimi / Lajmet / Eliot Engel me 28 tetor do të jetë pjesëmarres i një tryeze të rrumbullakët për të ardhmen e Kosovës
Eliot Engel

Eliot Engel me 28 tetor do të jetë pjesëmarres i një tryeze të rrumbullakët për të ardhmen e Kosovës

Udhëheqësi i Komitetit për Marrëdhënie me Jashtë në Dhomën e Përfaqësuesve, Eliot Engel, do të marrë pjesë në një tryezë të rrumbullakët për të ardhmen e Kosovës, më 28 tetor. Fjalimin hyrës do ta mbajë ish-sekretarja e shtetit e SHBA-së, Madeleine Albright. Tryeza do të organizohet më 28 tetor, ndërsa do të ndihmohet nga David L. Phillips, drejtor i programit të Universitetit të Columbias për Ndërtim të Paqes dhe të Drejtat e Njeriut. Po ashtu edhe nga Instituti për Studime të Drejtave të Njeriut.

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj i falënderon SHBA-të të cilat i qëndruan afër Kosovës duke thelluar vazhdimisht miqësinë historike

Haradinaj i falënderon SHBA-të të cilat i qëndruan afër Kosovës duke thelluar vazhdimisht miqësinë historike

Sot është dita ndërkombëtare e falënderimeve. Kësisoj, lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj zgjodhi që në ...