Eprorët: Agim Çeku, Sylejman Selimi, Kadri Kastrati, Daut Haradinaj e Xhavit Gashi u bënë bashkë në kazermën, “Adem Jashari”, në Prishtinë

Eprorët: Agim Çeku, Sylejman Selimi, Kadri Kastrati, Daut Haradinaj e Xhavit Gashi u bënë bashkë në kazermën, “Adem Jashari”, në Prishtinë

Disa komandantë  të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, gjatë luftës  dhe më vonë të Trupave Mbrojtëse të Kosovës dhe ne Forcës së Sigurisë së Kosovës sot u takuan bashkë në shënim të 24-vjetorit të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në Kazermën,  “Adem Jashari” në Prekaz.  Eprorët: Agim Çeku, Sylejman Selimi, Kadri Kastrati, Daut Haradinaj dhe Xhavit Gashi bënë një fotografi së bashku në kazermën që mban emrin e kryekomandantit Adem Jashari në Prishtinë. Aty bashkë me drejtuesit e shtetit dhe shumë qytetarë morën pjesë në ceremoninë e Rreshtimit të Njësive Ushtarake të FSK-së në 24 vjetorin e Epopesë së lavdishme të UÇK-së.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, sot do të qëndrojë në vizitën e tij të parë zyrtare në Kosovë

Kryetari i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj sot do të qëndrojë për një vizitë zyrtare …