Rifat Shaban Jashari ka deklaruar se është kënaqësi kur e sheh Ushtrinë e Kosovës të rreshtuar

Rifat Shaban Jashari ka deklaruar se është kënaqësi kur e sheh Ushtrinë e Kosovës të rreshtuar

Rifat Shaban  Jashari,  ka deklaruar se është kënaqësi kur e sheh Ushtrinë e Kosovës të rreshtuar. “Gjithmonë do të jemi bashkë dhe do të jemi krenarë, liria e mund edhe dhimbjen e të tjerat. Është kënaqësi kur e shoh Ushtrinë e Republikës së Kosovës të rreshtuar, duke falënderuar Zotin, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, NATO-n dhe gjitha shtetet mike që ne e arritëm 14 vjetorin e pavarësisë dhe kjo do të qëndrojë sa të ketë jetë populli ynë denbabaden, tha mes tjerash përfaqësuesi i familjes, Rifat Shaban Jashari.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, sot do të qëndrojë në vizitën e tij të parë zyrtare në Kosovë

Kryetari i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj sot do të qëndrojë për një vizitë zyrtare …