Fillimi / Lajmet / Është ndarë nga jeta Rexhep Manzikolli, vëlla i dëshmorit të kombit Isuf Manzikolli dhe djali i të zhdukurës Ryvë Manzikolli
Është ndarë nga jeta Rexhep Manzikolli, vëlla i dëshmorit të kombit Isuf Manzikolli dhe djali i të zhdukurës Ryvë Manzikolli

Është ndarë nga jeta Rexhep Manzikolli, vëlla i dëshmorit të kombit Isuf Manzikolli dhe djali i të zhdukurës Ryvë Manzikolli

Sot ndërroj jetë në moshën 72 vjeçare Rexhep Manzikolli. Varrimi i të ndjerit bëhet nesër me datën 11 mars 2020 në varrezat e fshatit Kosuriq të Pejës në orën 15:00. Kujtojmë së ai ka qenë vëlla i dëshmorit të kombit Isuf Manzikolli dhe djali i të zhdukurës së luftës Ryvë Manzikolli.

Kontrolloni gjithashtu

Menjëherë pas dekretimit të Ligjit mbi ndarjet buxhetore nga kryetari Thaçi do të ekzekutohen mjetet e pakos emergjente

Menjëherë pas dekretimit të Ligjit mbi ndarjet buxhetore nga Thaçi do të ekzekutohen mjetet e pakos emergjente

Gjithçka gati, pako emergjente do të ekzekutohet menjëherë pas dekretimit nga Hashim Thaçi. Javën që ...