Brickos

Është ndarë nga jeta sociologu Kadri Isuf Dellova

Me rastin e ndarjes nga jeta të mikut, shokut, sociologut, humanistit, bashkëveprimtarit, anëtarit të Këshillit të fshatit dhe politikologut prof.KADRI (ISUF) DELLOVA, njoftoheni për
Homazhet dhe ceremoninë e varrimit që do të jetë  më datë 18 Shkurt 2020:
11:00 – Homazhe pranë arkivolit të vendosur në oborrin e SHML ‘’ Ukshin Hoti ’’ Krushë e Madhe
12:00 – Ceremonia e varrimit dhe vendosja e kurorave me lule pranë varrit të tij
14:00 – Mbledhje komemorative në shtëpinë e kulturës ‘’Muhamet Malsori’’ në Krushë të Madhe, e cila mbahet për nder të jetës dhe veprës së prof.Kadri Dellovës organizuar nga Këshilli i Fshatit Krushë e Madhe, nën përkujdesën e Kryetarit të Komunës z. Smajl Latifi
E marta  është ditë zie në Krushë! thuhet ne njoftim te kryetarit te fashtit Krushe e Madhe z. Selami Hoti

Kontrolloni gjithashtu

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik Ali Hadrit “Studime dhe kritikë historiografike”

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik …