Fillimi / Lajmet / Faton Klinaku: Zyra e Prokurorit në Hagë, në rastin e krerëve të OVL UÇK-së, është munduar t’i përpunojë dëshmitarët
Faton Klinaku

Faton Klinaku: Zyra e Prokurorit në Hagë, në rastin e krerëve të OVL UÇK-së, është munduar t’i përpunojë dëshmitarët

Faton Klinaku, sekretar i OVL UÇK-së, ka thënë se Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë, në rastin e krerëve të OVL UÇK-së, është munduar që t’i përpunojë dëshmitarët por nuk ia ka arritur që ta bëjë këtë. “Thjesht, qysh thuhet në popull “ kanë hyrë e kanë mbetur brenda”, ka shkruar Klinaku. Ndërkaq, ka thënë se sa i përket asaj që u dëshmua se e ka thyer derën dhe brenda në zyret e OVL UÇK-së ishte situatë e nxehtë, Klinaku ka shkruar: “siç tha dëshmitarja Zdenka Pumper se z.Klinaku ishte i irrituar me mua, punë e madhe që e kam thyer derën tonë, e qe besa në ato raste e kisha thyer edhe derën e tyre, dhe nuk ia kam shtri qafen askujt”.

Kontrolloni gjithashtu

Liderët nga vendet e rajonit dhe zyrtarë të lartë të BE-së , kanë shprehur solidaritetin e tyre me Maqedoninë e Veriut

Janë mësuar disa shkaqet dhe vendi ku nisi në fillim zjarri në autobusin që u përflak më 23 nëntor në Bullgari

Janë mësuar shkaqet dhe vendi ku nisi në fillim zjarri në autobusin që u përflak ...