leoni

Faton Thaçi: Lamtumirë Bashkëluftëtari im që dy betime i bëre në shërbim të atdheut!

Faton Thaçi: Lamtumirë Bashkëluftëtari im që dy betime i bëre në shërbim të atdheut!

Lamtumirë Hero!

Lamtumirë Bashkëluftëtari im!

Lamtumirë Kusheriri im!

Dy betime në shërbim të Atdheut!

Betimi i parë pranë flamurit kombëtar në moshë të re në luftën e lavdishme të UÇK- së!

Betimi i dytë pranë Institucionit të Sigurisë – Policisë së Kosovës, në shërbim të Sigurisë së Shtetit dhe jetës së qytetarëve!

Të dy betimet e dhëna i mbajte, i zbatove me përkushtim, nder, heroizëm dhe krenari kombëtare!

I dashur heroi ynë Sami Bajram Thaçi, ti dje me datë 28.01.2020 rreth orë 21:00 h, sy pa trembur si gjithherë flijove jetën për të mos vdekur kurrë, në krye të detyrës dhe në shërbim të sigurisë së Shtetit e jetës së qytetarëve.

Ishe djalë bujar me virtyte të larta njerëzore, humane e kombëtare, i besës e i fjalës, në çdo kohë e moment i përgjigjëshe thirrjes së atdheut.

Ne bashkëluftëtarët, kusherinjët, fisi, fshati, Komuna e Shteti krenohemi me ty, me kontributin e veprat tua kombëtare.

Do mbetësh deri në vdekje në kujtimet tona vëlla i dashur Sami!

Të qoftë i lehtë dheu i Kosovës që aq shumë e deshte deri në flijim!

Lavdi veprës, kontributit e heroizmit tëndë kombëtar!

Kontrolloni gjithashtu

Xhavit Muqolli: Sot, ne oborrin e Shtëpisë Muze “Masakra e Poklekut” u promovua monografia “Shtëpia me gjak në mure” me autor Afrim Hysenaj

Sot, ne oborrin e Shtëpisë Muze “Masakra e Poklekut” u promovua monografia “Shtëpia me gjak …