Në edicionin e 28-të të festivalit Hasi jehon marrin pjesë tetë Shoqëri Kulturore Artistike

Festivali folklorik, “Hasi jehon”, mbahet më 4.5 dhe 6 maj në fshatin Gjonaj të Hasit

Me rastin e fillimit të Festivalit tradicional, “Hasi Jehon” që mbahet prej sot deri më 6 maj, organizatori, Haziz Hodaj ka bërë publik programin e tri netëve të edicionit të 28 të këtij Festivali, i cili këtë vit mbahet në fshatin Gjonaj të Hasit.  Sipas Hodajt në Festival marrin pjesë  Shoqëritë Kulturore Artistike që e kultivojnë folklorin burimor nga tërë  gjeografia shqiptare, Shqipëria, nga pjesa shqiptare e Malit të zi dhe nga Maqedonia, ndërsa numri më i madh i pjesëmarrësve është nga Kosova.

Kontrolloni gjithashtu

Carl Bildt

Carl Bildt e konsideron ofertë të drejtë, propozimin evropian për normalizimin e marrëdhënieve në mes të Kosovës dhe Serbisë

Ish-ministri i Punëve të Jashtme të Suedisë, Carl Bildt, e konsideron si një “ofertë të …