KEK
Fillimi / Institucionet / Ftesë për pjesëmarrje në aktivitetet për shënimin e 78-vjetorit të lindjes së atdhetarit Ukshin Hoti

Ftesë për pjesëmarrje në aktivitetet për shënimin e 78-vjetorit të lindjes së atdhetarit Ukshin Hoti

Komuna e Rahovecit në bashkëpunim me Shoqatën për Ruajtjen dhe Kultivimin e Vlerave Kombëtare “Arbëria”, organizojnë aktivitete në shënim të 78-vjetorit të lindjes së atdhetarit Ukshin Hoti. Aktivitetet organizohen më 17 qershor 2021, sipas kësaj agjende:

Aktivitetet:

E enjte, 17 qershor 2021

Ora 09:00  – Vizitë  shtëpisë – muze të Ukshin Hotit në Krushë të Madhe

Ora 10:00 – Promovimi i përmbledhjes me kumtesa e fjalime për Ukshin Hotin, përgatitur nga Shoqata për Ruajtjen dhe Kultivimin e Vlerave Kombëtare “Arbëria”.

Vendi: Salla e Kuvendit të Komunës së Rahovecit.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Aliu, njoftoi qytetarët për punën, të arriturat, sfidat dhe projektet në gjashtëmujorin e parë të këtij viti si dhe u diskutua edhe për Kornizën Afatmesme Buxhetore 2022-2024

Këtë të enjte është mbajt takimi i Kryetarit të Ferizajt, Agim Aliu me qytetarë për ...