mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Lajmet / Gani Koci: Vërtetë lufta e UÇK-së, është dashur t’i spastrojë të gjitha mbeturinat e sojit të buxhovëve
Gani Koci

Gani Koci: Vërtetë lufta e UÇK-së, është dashur t’i spastrojë të gjitha mbeturinat e sojit të buxhovëve

Lidhur me paragjykimet dhe falsifikimet e vazhdushme që i ka bërë dhe i bën  UÇK-së, inspektori i UDB-së, Jusuf Buxhovi,  ka reaguar ish-eprori i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Gani Koci. Ai ka shkruar se para së të gjykonte për pastërtinë e luftës së UÇK-së, Jusuf Buxhovi duhet të përgjigjet për vrasjen e Jusuf Bardhosh Gërvalles dhe Kadri Zekës, dhe arrestimin e grupit të Hysen Gegës me dëshmitë e të cilit ky grup ishte dënuar me dhjetëra vjet burg.  Vërtetë lufta e UÇK-së, është dashur të spastrojë të gjitha mbeturinat e sojit të buxhovëve!”, ka shkruar ai. Duhet shtuar edhe fakti se dy muaj pas rënies së Jasharëve, në maj të vitit 1998,  Jusuf Buxhovi kishte kërkuar nga Ibrahim Rugova që ta ndihmonte regjimin, në mënyrë që ta pacifikonte Drenicën, sikur kishte bërë Fadil Hoxha në “pacifikimin” e forcave kombëtare të Shaban Palluzhës, në vitin 1945.

Kontrolloni gjithashtu

Daka

Raportimet për manipulime me numërimin e votave të kandidatëve për deputetë, nuk kanë rezultuar me ndonjë kallëzim penal

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, me kohë kishte ftuar prokurorët e shtetit ...