Gazeta DIELLI, në Amerikë, ka njoftuar lexuesit lidhur me aktivitetet e Radios-Kosova e Lirë në 20 vjetorin e themelimit

Gazeta DIELLI, në Amerikë, ka njoftuar lexuesit lidhur me aktivitetet e Radios-Kosova e Lirë në 20 vjetorin e themelimit

Gazeta “DIELLI”, e cila botohet  në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, gazeta më e  hershme shqiptare, e themeluar 110 vjet më parë nga Fan Noli e Faik Konica, organ i Federatës Mbarëshqiptare të Amerikës VATRA, i ka dhënë një publicitet të veçantë aktiviteteve të ka zhvilluar Radio-Kosova e Lirë, sot të Prishtinë, në 20-vjetorin e fillimit të transmetimit. Ajo ka njoftuar lexuesit për aktivitetet dhe ka botuar shkrime e artikuj  në mbështetje të kësaj Radioje të luftës dhe të paqes në Kosovë.

Kontrolloni gjithashtu

Don Agim Qerkini: Shqiptarët janë dëshmi e tolerancës dhe mirëqenies

Famullitari katolik Don Agim Qerkini ka vizituar Bashkësinë Islame të Kosovës nga ku ka uruar …