kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Gent Cakaj: Shqipëria do të vazhdojë punën e pakursyer për anëtarësimin e Kosovës në UNESCO
Cakaj: Në 10-vjetorin e anëtarësimit në NATO, Shqipëria qëndron vendosmërisht e angazhuar në kuadrin e sigurië

Gent Cakaj: Shqipëria do të vazhdojë punën e pakursyer për anëtarësimin e Kosovës në UNESCO

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, thotë se një organizatë si UNESCO, që synon të arrijë universalizimin, nuk mund të mos ketë pjesë të saj Kosovën, një shtet sovran. “Kosova si shteti më i ri i pavarur në Evropë, është një vend me potencial të jashtëzakonshëm, i cili nuk duhet të shmanget dhe nuk duhet të përballet më me fushatën çorientuese të Serbisë kundër saj”, shprehet ai. Po ashtu, Cakaj thekson se ka denoncuar fushatën dezinformuese të Serbisë ndaj Kosovës. “E bëmë të qartë edhe njëherë: Shqipëria do të vazhdojë punën e pakursyer për anëtarësimin e Republikës së Kosovës në UNESCO“, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Financave: Pagat e dhjetorit do të ekzekutohen me rritje ashtu siç është paraparë me Ligjin e ri të Pagave

Georgieva: Ekonomia globale rrezikon të kthehet në kohën e Rënies së Madhe të viteve të njëzeta të shekullit të kaluar

Shefja e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Kristalina Georgieva ka paralajmëruar se ka rrezik që ekonomia globale ...