KEK
Fillimi / Opinione / Gëzim Kelmendi: 11 milion euro është padrejtësi, krim, zullum dhe vjedhje!
Gëzim Kelmendi

Gëzim Kelmendi: 11 milion euro është padrejtësi, krim, zullum dhe vjedhje!

Në reagimin e Partisë, FJALA, lidhur me pagesën nga buxheti i Kosovës 11 milion euro për ta paguar rrymën e serbëve në veri, thuhet se kjo  nuk është vetëm padrejtësi por është edhe krim, zullum edhe vjedhje e parave të shqiptarëve. Koalicioni VV dhe Lista Serbe sot votuan që të paguhet rryma e serbëve në veri. Kryeministri i këtij koalicioni Albin Kurti, për herë të dytë zbaton padrejtësinë e madhe ndaj shqiptarëve, për herë të dytë i shtyp shqiptarët duke iu marrë paratë për ta paguar rrymën në veri. E falënderoj ZOTIN që ma ka mundësuar që shumë kohë më parë ta kuptoj se cila është ideologjia e VV-së në krye me Albin Kurtin. Shpresoj që edhe të tjerët ta kuptojnë sa ma shpejtë, ngase çdo vonesë do ta fundosë edhe ma shumë Kosovën.

Kontrolloni gjithashtu

Eulex

EULEX: Kemi bashkëpunuar me autoritetet e Serbisë për të siguruar përgjegjësi për krimet e luftës

Misioni i EULEX-it në Kosovë ka reaguar ndaj ish-gjyqtarit të këtij misioni, Malcolm Simmons, duke ...