mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Lajmet / Gjatë qëndrimit në vendin tonë, kongresisti Eliot Engel do të pritet edhe nga kryeministri Ramush Haradinaj

Gjatë qëndrimit në vendin tonë, kongresisti Eliot Engel do të pritet edhe nga kryeministri Ramush Haradinaj

Gjatë qëndrimit disa ditor në vendin tonë, kongresisti Eliot Engel do të pritet edhe nga kryeministri Ramush Haradinaj. Takimi është paraparë të zhvillohet në ora 9.00. Gjatë kësaj vizite, miku i dëshmuar i kombit tonë, Eliot Engel ka marrë pjesë në shënimin e aktiviteteve të shumta, kremtimin e Ditës së Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, inaugurimin e ndërtesës së re të SHBA-ve në Prishtinë, emërimin e rrugës që lidh Gjakovën me Tropojen me emrin e tij “Eliot Engel”, në cerominë e shpalljes Qytetar Nderi i Tropojës dhe aktivitete tjera.

Kontrolloni gjithashtu

BE-ja fuqizon kriteret deri në atë nivel, sa asnjë nga vendet e Ballkanit të mos bëhet anëtare e saj

BE-ja fuqizon kriteret deri në atë nivel, sa asnjë nga vendet e Ballkanit të mos bëhet anëtare e saj

Franca, fuqia e së cilës në BE po bëhet dominonte, kërkon që kriteret për pranim ...