Sot në Prishtinë prezantohet strategjia rajonale për sigurinë në punë në mes Kosovës dhe vendeve të rajonit

Gjatë vitit 2015 janë evidentuar 9 punëtorë që kanë vdekur në vendin e punës

Organizuar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Trupa Ekzekutive e Inspektoratit të Punës u mbajt konferencë për të shënuar Ditën Ndërkombëtare për të Vdekurit në vendin e punës. Në konferencë u tha se gjatë vitit 2015 në Kosovë janë evidentuar 9 punëtorë që kanë vdekur në vendin e punës. Gjithashtu u theksua se numri i të vdekurve në vendin e punës nga vitit në vit po vjen duke u zvogëluar. Sipas Organizatës Ndërkombëtare të Punës, në çdo 15 sekonda në botë humb jetën një punëtorë në vendin e punës.

Kontrolloni gjithashtu

Britania e Madhe: Kosova e Serbia duhet të jenë të përfshira në mënyrë konstruktive në dialogun e ndërmjetësuar nga BE-ja

Sigurimi i pavarësisë dhe sovranitetit të Kosovës ishte tema e diskutuar në seancën e fundit …