Gjukanoviq

Gjukanoviq: Kryetari i Serbisë Aleksander Vuqiq e do Kosovën pa shqiptarët brenda saj

Kryetar i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq i ka dhenë një intervistë mediumit kroat “Jutarnji” gjatë së cilës ka dhenë mendimin e tij edhe për qasjen e presidentit të Serbisë Aleksander Vuqiq ndaj Kosovës. “Ai e ka tejkaluar Millosheviçin dhe është në gjendje të arrijë gjithçka që Millosheviçi nuk e bëri. Për Beogradin, Mali i Zi do të ishte kompensimi i vetëm real në pamundësi që ta marrë Kosovën. Ata dyshohet se po luftojnë për ta kthyer Kosovën. Dhe nuk do të kishte ndëshkim më të madh për Serbinë sesa ta zotëronte dikush tjetër. Ata do të donin Kosovën, por pa shqiptarë. Siç do ta donte Malin e Zi, por pa malazezë” ka nënvizuar kryetar i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, gjatë shfaqjes së mendimit të tij për qasjen e kryetarit të Serbisë, Aleksadner Vuqiq ndaj Malit të Zi dhe Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …