KEK
Fillimi / Lajmet / Gjykata e Apelit ka miratuar pjesë nga kërkesa e deputetit të PDK-së, Adem Grabovci, lidhur me përgjimet
Adem Grabovci

Gjykata e Apelit ka miratuar pjesë nga kërkesa e deputetit të PDK-së, Adem Grabovci, lidhur me përgjimet

Gjykata e Apelit ka miratuar pjesë nga kërkesa  e deputetit të PDK-së, Adem Grabovci, kundër vendimit të Gjykatës së shkallës së parë, e cila muaj më parë kishte hedhur poshtë kërkesën e tij për ndalimin e publikimit të përgjimeve në media. Grabovci i ka kërkuar Gjykatës Themelore të Prishtinës që të vendosë sërish rreth këtij rasti, pasi që ka konstatuar se në aktgjykimin e parë janë bërë shkelje procedurale. Deputeti Grabovci ka bërë padi kundër “Insajderit” në Gjykatën Themelore të Prishtinës, duke kërkuar që të caktohet masa e sigurisë rreth publikimit të përgjimeve në medie dhe të ndalohet publikimi i tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Partitë opozitare vazhdojnë të kërkojnë zgjedhje të parakohshme në Kosovë

Demokracia në Veprim kërkon të hetohen dyshimet për falsifikim me vota të kandidatëve për deputetë

Organizata “Demokracia në Veprim” ( DnV) ka kërkuar që të hetohen dyshimet për falsifikim me ...