Meliza Haradinaj-Stublla e quan të drejtë vendimin e MPJD-së për t'ia ndaluar hyrjen në Kosovë, Petar Petkoviqit

Gjykata e Apelit refuzoi ankesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë, kundër ish- ministres, Meliza H. Stublla

Gjykata e Apelit ka refuzuar ankesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë, sipas të cilës ish-ministrja Meliza Haradinaj-Stublla akuzohej se ka kryer veprën penale, mos raportim apo raportim  i rremë i pasurisë, i të ardhurave, i dobisë tjetër materiale ose detyrimeve financiare. Kolegji penal i Gjykatës së Apelit të Kosovës, pas shqyrtimit të të gjitha shkresave të lëndës dhe vlerësimit të pretendimeve ankimore, ka konstatuar se duhet që të refuzohet si e pabazuar ankesa e Prokurorisë Themelore në Prishtinë, ndërsa e ka vërtetuar aktgjykimin e Gjykatës Themelore në Prishtinë, të datës 5 korrik 2021. Kolegji penal i Gjykatës së Apelit të Kosovës pas shqyrtimit të të gjitha shkresave të lëndës dhe vlerësimit të pretendimeve ankimore, ka konstatuar ankesa e Prokurorisë Themelore në Prishtinë është e pabazuar, pasi që aktgjykimi i lartcekur i Gjykatës së Themelore në Prishtinë, nuk është përfshirë në asnjë shkelje ligjore, për faktin se nga provat e administruara nuk është vërtetuar se e akuzuara Meliza Haradinaj- Stublla ta ketë kryer veprën penale për të cilën ishte akuzuar, andaj edhe me të drejtë është liruar nga akuza.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Vetëvendosja ka garuar në zgjedhjet e fundit me platformën për punësim dhe drejtësi, jo për rritje pagash

Kryeministri, Albin Kurti, ka thënë sot para deputetëve, në Kuvend,   se pakoja për përballje me …