Fillimi / Lajmet / Donika Shvarc: Kam thënë për Kadri Veselin se është koka e krimit, si aktiviste e LDK-së, por nuk e them si ministre
Donika Shvarc

Donika Shvarc: Kam thënë për Kadri Veselin se është koka e krimit, si aktiviste e LDK-së, por nuk e them si ministre

Ministrja e Jashtme e Kosovës, Donika Gërvalla e pyetur gjatë një interviste në lidhje me deklaratat ku ajo  kishte  akuzuar,  Kadri Veselin si kriminel, i cili ndodhet si i akuzuar për krime lufte në Hagë,  ka pranuar se  ka thënë që Kadri Veseli ka qenë në krye të një organizate që në Kosovë, është akuzuar madje për vrasje pas luftës të kundërshtarëve politikë, por nuk e përcaktoj unë, por organet gjyqësore dhe në pozicionin e ministres së Jashtme do të kërkoja mirëkuptimin tuaj, sepse këtë nuk kam thënë në cilësinë e ministres. E pyetur se a do të dëshmonte për akuzat që ka bërë nëse do të thirrej nga Gjykata Speciale, ajo është shprehur se nuk e ka ndërmend të jap deklarata në Gjykatën Speciale. Jam pjesë e qeverisjes së Kosovë dhe nuk përzihem në punën e drejtësisë. As nuk më është kërkuar dhe as nuk kam ndërmend që ta bëj në të ardhmen” tha ajo.

Kontrolloni gjithashtu

Komisioni për Siguri Kombëtare i Kuvendit të Shqipërisë vizitoi Ministrinë e Mbrojtjes dhe SHP të FSK-së

Komisioni për Siguri Kombëtare i Kuvendit të Shqipërisë vizitoi Ministrinë e Mbrojtjes dhe SHP të FSK-së

Në Ministrinë e Mbrojtjes dhe Shtabin e Përgjithshëm të FSK-së sot ishin për vizitë, deputetët, ...