Gjykata e Tiranës në seancën e sotme mori vendim për ekstradimin e ish-ushtarit të UÇK-së, Dritan Goxhaj

Gjykata e Tiranës në seancën e sotme mori vendim për ekstradimin e i ish-ushtarit të UÇK-së, Dritan Goxhaj.  Ndërkohë avokati i tij e ka kundërshtuar këtë vendim dhe ka thënë se nuk  mundet që një person të ekstradohet fillimisht në një territor dhe më pas një territor tjetër, siç është Haga. Po ashtu sipas tij publikimi i emrave në “Facebook” nuk përbën vepër penale. Dritan Goxhaj është arrestuar me 31 korrik në Tiranë dhe dyshohet, për veprat penale pengim i punës së zyrtarëve dhe frikësim i dëshmitarëve sipas Kodit Penal të Kosovës. Dritan Goxhaj është djali i ish-zv.shefit të Shtabit të UÇK dhe kolonelit të njohur nga Shqipëria, Dilaver Goxhaj. Ai iu bashkua vullnetarisht luftës në Kosovë dhe ka qenë shoqërues i trupave amerikane gjatë vitit 1999. (Dita)

Kontrolloni gjithashtu

Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Ambasadori Michael Davenport, e vizitoi Komisionin e Pavarur të Mediave

Kryesuesi i misionit të OSBE-së në vendin tonë, ambasadori, Michael Davenport, dënoi sulmin e armatosur kundër Policisë së Kosovës

Kryesuesi i misionit të OSBE-së në vendin tonë, ambasadori, Michael Davenport ka dënuar ashpër sulmin …