KEK
Fillimi / Lajmet / Gjykata Supreme aprovoi ankesën e Vetëvendosjes lidhur me numërimin e 1806 fletëvotimeve të diasporës
QNR

Gjykata Supreme aprovoi ankesën e Vetëvendosjes lidhur me numërimin e 1806 fletëvotimeve të diasporës

Gjykata Supreme mori vendim që të aprovojë ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje lidhur me numërimin e 1806 fletëvotimeve të diasporës. Përfaqësuesi i Lëvizjes Vetëvendosje në KQZ, Adnan Rrustemi, ka bërë të ditur e është aprovuar ankesa e tyre nga Gjykata Supreme. Lëvizja Vetëvendosje dje në orën 11:00 ka dorëzuar ankesë në Gjykatën Supreme për numërimin e këtyre fletëvotimeve. Për këto fletëvotime,  ishte ankuar edhe në PZAP, mirëpo kjo fillimisht e kishte refuzuar ankesën e Vetëvendosjes  për numërimin e këtyre fletëvotimeve.

Kontrolloni gjithashtu

Vetëvendosje dhe LDK akuzojnë njëra tjetren për bllokimin e punës së Komisionit hetimor parlamentar për privatizim

Vetëvendosje dhe LDK akuzojnë njëra tjetren për bllokimin e punës së Komisionit hetimor parlamentar për privatizimin

Komisioni hetimor parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë ka miratuar listën me katër ...