Gresë Jakup Krasniqi shpallë fejesën në Hagë, te Babai i saj

Gresë Jakup Krasniqi, ka shpallur fejesën te babai i saj,  Jakup Krasniqi i cili po mbahet qe dy vite padrejtësisht në paraburgim, në Hagë. Lidhur me ceremoninë e fejesës Gresa ka shkruar: E sollëm ceremoninë e fejesës tek ti Babi, se të kisha premtua që në jetët tona mbase padrejtësitë mund të jenë të mëdha, por festat bashkë do i bëjmë! “Në të mirë e në të keq, gjithmonë bashkë”, është betimi që në heshtje i bëmë njëri-tjetrit. Ti këtë betim më dhe ditën që linda, e unë këtë betim të dhashë ditën që fillova te flas. Në të mirë dhe në të keq, fillimisht me ty e pastaj me më të dashurit e mi!  E jotja, Gresa

Kontrolloni gjithashtu

Nënkryetarja e Shteteve të Bashkuara, Kamala Harris, i bëri thirrje Hamasit për një armëpushim të menjëhershëm 6-javor

Nënkryetarja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Kamala Harris, i bëri thirrje Hamasit palestinez të …