Hajdar Beqa

Hajdar Beqa: Për viktimat hebreje dhe viktimat e tjera të fashizmit, duhet të flitet në Kuvend

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Holokaustit, deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Hajdar Beqa, ka thënë se kjo ditë na kujton se sa e rëndësishme është paqja sot në botë.Beqa ka shkruar në llogarinë e vet në “Facebook”, se Kuvendi i Kosovës si institucion është vendi më i mirë për të diskutuar viktimat hebreje dhe viktimat e tjera që shkaktoi regjimi nazist. “Kjo ditë e shënuar në mbarë botën për viktimat e Holokausit, duhet të shënohet në mënyrë institucionale edhe te ne në Kosovë. Kuvendi është vendi më i mirë për të diskutuar viktimat hebreje dhe viktimat e tjera që shkaktoi ai regjim”, ka shkruar Beqa.

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj: AAK po rritet në Gjermani, jemi bashkë në përkushtimin tonë për ta orientuar vendin drejt zhvillimit

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka theksuar rëndësinë e bashkatdhetarëve në çdo proces për të …