Nënkryetari i PDK-së, Hajredin Kuçi, thotë se Kosova është në dialog me Serbinë si pasojë e status-quos

Hajredin Kuçi: Transformim i FSK-së në Ushtri është i domosdoshëm për Kosovën

Duke folur lidhur me paralajmërimin e transformimit të FSK-së në ushtri, zëvendës kryeministri i Parë i Kosovës, Hajredin Kuçi ka deklaruar për mediet se ky proces është i domosdoshëm edhe në funksion të mbrojtjes së tërësisë territoriale, të qytetarëve dhe pronave të  tyre. Është një proces i plotësimit të institucioneve shtetërore dhe kapaciteteve institucionale të fushës së sigurisë. Është një proces i natyrshëm i transformimit të UÇK-TMK-së në FSK dhe tani në Ushtri të Kosovës, ka thënë Hajredin Kuçi.

Kontrolloni gjithashtu

Dardan Molliqaj: Asociacioni qëndron prapa veprimeve të kryeministrit Albin Kurti, të cilat lidhen me tensionet në veri të vendit

Kryetari i Partisë Socialdemokrate të Kosovës, Dardan Molliqaj, ka deklaruar se Asociacioni qëndron prapa veprimeve …