KEK
Fillimi / Institucionet / Hani i Elezit për nderë të 11 Qershorit, Ditës së Çlirimit ka zhvilluar shumë aktivitete sportive dhe kulturore

Hani i Elezit për nderë të 11 Qershorit, Ditës së Çlirimit ka zhvilluar shumë aktivitete sportive dhe kulturore

Komuna e Hanit të Elezit, respektivisht Drejtoria për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport për nder të 11 Qershorit, Ditës së Çlirimit të Komunës së Hanit të Elezit, në kuadër të “Javës Kulturore” ka zhvilluar shumë aktivitete sportive dhe kulturore. Në përfundim të Javës Kulturore më 11 Qershor do të zhvillohen këto aktivitetet:

Me 11.06.2021 ora 17.00 Vizitë Varrezave të Dëshmorëve në Pustenik dhe në ora 19.00 Manifestimi Qendrorë organizuar nga Komuna e Hanit të Elezit ku me program festiv do të paraqiten anëtarët e Shoqërisë Kulturore Artistike “SHARRI” nga Hani i Elezit.

Ju ftojmë që me pjesëmarrjen e juaj ti shtojmë madhështinë e kësaj feste.

Kontrolloni gjithashtu

KEK së shpejti edhe me impiante për trajtimin e të gjitha ujërave në TC-B

Në vazhdën e masave dhe aktiviteteve për zvogëlimin e ndikimit në mjedis të TC Kosova ...