MIT KS
Fillimi / Lajmet / Haradinaj: Do të do të ngritët një taskforcë nacionale për pastrimin e Kosovës nga të gjitha llojet e mbeturinave
Haradinaj: Do të do të ngritët një taskforcë nacionale për pastrimin e Kosovës nga të gjitha llojet e mbeturinave

Haradinaj: Do të do të ngritët një taskforcë nacionale për pastrimin e Kosovës nga të gjitha llojet e mbeturinave

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj përmës një shkrimi ka bërë të ditur së do të ngritët një taskforcë nacionale për pastrimin e Kosovës nga të gjitha llojet e mbeturinave, koordinatore e të cilës do të jetë ministrja Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor.

“Mëngjesin e sotëm, në takim me ministra dhe zëvendësministra të linjës, përfaqësuesin e zjarrfikësve dhe udhëheqësin e projektit “Ta pastrojmë Kosovën”, bashkërenduam planet, për aksionin në nivel të vendit, për pastrimin e Kosovës nga të gjitha llojet e mbeturinave, përfshi edhe ato ndërtimore, të grumbulluara që nga paslufta. Për këtë do të ngritët një taskforcë nacionale me koordinatore ministren e ambientit. Synim i yni është zhvillimi i qëndrueshëm duke ruajtur mjedisin. Për Kosovën e gjelbër!”, ka shkruar Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Rukiqi: Pandemia nuk ka ndikuar vetëm në shëndet por edhe në ekonomi, dëmet janë të konsiderueshme

Rukiqi: Pandemia nuk ka ndikuar vetëm në shëndet por edhe në ekonomi, dëmet janë të konsiderueshme

Nga nëntë deri në dhjetë milionë euro në ditë Kosova ka pasur humbje në sektorin ...