Haradinaj premton përkrahje për bujqësi

Haradinaj premton përkrahje për bujqësi

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, i nominuar për kryeministër të Kosovës, përmes një shkrimi në rrjetin social, ka premtuar se bujqit e Rahovecit, bujqit e Kosovës nuk do të jenë vet. “E kemi obligim me i dal në krah bujkut të Kosovës! Bujqit e Rahovecit, bujqit e Kosovës nuk do të jenë vet. Do të rrimë afër njëri-tjetrit dhe kemi me punuar bashkë për të gjithat. Për politikat, legjislacionin dhe veprimet konkrete që duhet të merren në mënyrë që ta zhvillojmë bujqësinë, ta mbrojmë e promovojmë produktin vendor – bereqetin e Kosovës. Qeveria e re nuk do t’i mbetet borxh bujqëve të Kosovës. E kemi për obligim me i dal në krah bujkut të Kosovës. Po i vjen fundi kohës kur bujku i Kosovës jeton dhe punon në ankth. Bujqit do të ndjehen të sigurt. Ky është nje premtim që do ta bëjë realitet”, ka shkruar Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Milovan Drecun

Milovan Dreçun: Aktakuza kundër Thaçit dhe liderëve të tjerë të UÇK-së, rezultat i punës sonë

Milovan Dreçun, Kryetar i Komitetit Parlamentar për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, ka deklaruar se …