Havolli: Edhe pse ka rënie të numrit të të infektuarve me Covid-19 nuk ka lehtësim të gjendjes së shëndetit mendor

Kryetari i Shoqatës së Psikologëve të Kosovës, Ilir Havolli ka deklaruar se edhe pse ka rënie të numrit të të infektuarve me Covid-19 nuk janë vërejtur lehtësime të gjendjes së shëndetit mendor apo ndryshim i përjetimit të situatave të ndryshme për aq kohë sa shëndeti mendor nuk vendoset në plan të parë me shëndetin fizik dhe nuk mundemi me qenë të kënaqur. Ai ka deklaruar për “Ekonomia Online” se nëse nisim situatën pandemike ku edhe tashmë kemi rënie të numrave të individëve dhe nëse e lidhim paksa edhe me shëndetin mendor, e shohim se nuk është vërejtur ndonjë lehtësim i individëve në këtë pjesë apo ndryshim i përjetimit të situatave të ndryshme për aq kohë sa shëndeti mendor nuk vendoset në plan të parë me shëndetin fizik dhe nuk mundemi me qenë të kënaqur.

Kontrolloni gjithashtu

Deputeti i PDK-së, Elmi Reçica në krye të një delegacioni ka zhvilluar një vizitë zyrtare në Kuvendin e Republikës së Shqipërisë

Deputeti i PDK-së dhe anëtar i Komisionit Parlamentar për Integrim Evropian,  Elmi Reçica së bashku …