Haxhi Shala: Kosovës i duhet një koalicion më i gjerë qeverisës për t'i përfunduar bisedimet me Serbinë

Haxhi Shala: Limaj është hetuar tri herë për të njëjtin rast, edhe kësaj radhe akuza do të dështojë

Në një prononcim për Radion-Kosova e Lirë, deputeti nga radhët e  Nismës për Kosovën, Haxhi Shala njëherësh edhe bashkëluftëtar i Fatmir Limajt ka reaguar fuqishëm lidhur me akuzën nga Prokuroria Speciale për krime lufte ndaj popullatës civile. Shala tha se  “kjo është një përndjekje politike si çdo herë kur dihet se ky rast është hetuar dy herë nga UNMIK dhe një herë nga Haga, nuk ka më çka të zbardhët në këtë proces veçse kundër eprorëve të UÇK-së, po vazhdohet me lloj lloj intrigash. Gjykata nuk ka prova lidhur me këtë rast, andaj  aktakuza ndaj komandantit do të dështojë ka nënvizuar deputeti, Haxhi  Shala lidhur me këtë rast.

Kontrolloni gjithashtu

Charles Kupchan: Qeveria duhet të tërhiqet nga përpjekjet për instalimin e kryetarëve shqiptarë në komunat me shumicë serbe

Charles Kupchan: Qeveria duhet të tërhiqet nga përpjekjet për instalimin e kryetarëve shqiptarë në komunat me shumicë serbe

Këshilltari  amerikan për Marrëdhënie me Jashtë, Çarls Kapçan, thotë se Qeveria e Kosovës duhet të …