Pren Marashi: “Kokat” e shtetit që nuk e duan UÇK-në, sot në Koshare edhe familjarët e dëshmoreve nuk i lejuan të shkojnë para tyre

Pren Marashi: Padia kundër Fatmir Limajt është pasojë edhe e përçarjeve politike të krahut të luftës

 Padia kundër Fatmir Limaj, është edhe pasojë  e përçarjeve politike të krahut të luftës dhe akuzave të ndërsjella që i bëjnë strukturat e UÇK-së, njeri tjetrit tash e një kohe të gjatë, kështu ka deklaruar  veterani i luftës së UÇK-së, në Zonën e Dukagjinit, Pren Marashi, Komandant i Batalionit të Katërt i  Brigadës 138, “Agim Ramadani”. Në një deklarim për Radion Kosova e Lirë, ai ka shtuar se “ Dështimi i institucioneve që UÇK-në, ta përfshijnë në preambulën kushtetuese dhe lejimi i organeve gjyqësore ndërkombëtare që ta nënçmojnë deri në përbuzje UÇK-në, bënë që Fatmir Limaj dhe të tjerët të mos jen të sigurtë sa i përket luftës e cila është krenaria e mbarë popullit shqiptar. Duke akuzuar dhe kundërshtuar njeri tjetrin politikisht po de faktorizojnë luftën dhe po i japin mundësi që dëshmitarët e rrejshëm të jenë pjesë e përpilimit të aktakuzave ndaj çdo vlere kombëtare.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Vetëvendosja ka garuar në zgjedhjet e fundit me platformën për punësim dhe drejtësi, jo për rritje pagash

Kryeministri, Albin Kurti, ka thënë sot para deputetëve, në Kuvend,   se pakoja për përballje me …