kek
MIT
tv dielli
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Haxhiu: Përmbaruesit dhe noterët të veprojnë sipas ligjit dhe të mos i tejkalojnë kompetencat
Ministrja Haxhiu kërkon që të gjenden mundësitë që edhe shërbimi korrektues të jetë i përfshirë në pakon e emergjencës

Haxhiu: Përmbaruesit dhe noterët të veprojnë sipas ligjit dhe të mos i tejkalojnë kompetencat

Ministrja e Drejtësisë, ka thënë se e kanë për obligim të mbikëqyrin punën e noterëve, përmbaruesve dhe ndërmjetësuesve. Përmes një postimi, ajo ka thënë se ka parë shqetësime të qytetarëve lidhur me shkeljen e detyrave nga disa përmbarues dhe noterë. “Ministria e Drejtësisë e ka për obligim të mbikqyrë punën e noterëve, përmbaruesve dhe ndërmjetësuesve. Gjatë këtyre ditëve, kam parë shqetësime të qytetarëve lidhur me shkeljen e detyrave nga disa përmbarues dhe noterë. I lutem të gjithëve që secilën ankesë ta formalizojnë e procedojnë në Ministri të Drejtësisë. Secilën ankesë do ta adresojmë dhe nuk do ta neglizhojmë sikur ka ndodhur në të kaluarën. Secili prej nesh, përfshirë edhe përmbaruesit dhe noterët, duhet të veprojnë vetëm në bazë të ligjit dhe nuk duhet të ketë tejkalim të kompetencave. Tejkalimin e kompetencave, abuzimin e tyre apo moszbatimin e detyrave, nuk do ta tolerojmë”, ka shkruar ajo.

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj thotë se në këtë situatë më mirë do të ishte që Kosova të kishte qeveri të re se sa të shkojë në zgjedhje të reja

Haradinaj: Në këtë kohë më mirë do të ishte që Kosova të kishte qeveri të re se sa të shkojë në zgjedhje të reja

Kryetari në detyrë i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, pas takimit me kryetarin ...