Brickos

Jakup Krasniqi Fatmir Limaj

Homazhe në Prekaz kanë bërë edhe kryetari i Nismës Fatmir Limaj, kryetari i Këshillit Kombëtar, Jakup Krasniqi

Homazhe në Prekaz kanë bërë  edhe kryetari i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj, kryetari i Këshillit Kombëtar, Jakup Krasniqi,  bashkë me anëtarët e partisë së tij. Limaj tha se flijimi i komandantit legjendar,  Adem Jashari dhe familjes së tij kanë hapur shtigjet nëpë rrugën e lirisë. Ai gjithashtu tha se nga 5 marsi i vitit 1998, rrezet e lirisë depërtuan në gjithë territorin e Kosovës e gjithandej në trojet shqiptare.

Kontrolloni gjithashtu

Deputeti italian, Alessandro Batilocchio, i detyron ta ulin kokën foltoristët e Sali Berishës, duke e lavdëruar zhvillimin e Tiranës

Deputeti i forcës së djathtë italiane, Alesandro Batilokio, sot në Tiranë ka vënë  në siklet …