Limak Kosovo
Fillimi / Njoftime / Homazhe tek varri i Heroit te Kombit Gjeneral Shaban Shala
Hero i Kosovës, Shaban Shala, ishte njëri nga bartësit kryesorë të bashkimit të organizatave atdhetare, që quan në luftën e UÇK-së

Homazhe tek varri i Heroit te Kombit Gjeneral Shaban Shala

Në emer të familjes se Heroit të Kombit Gjeneral Shaban Shala ne 8 vjetorin e ndarjes nga jeta, njoftojmë miqtë, shokët, bashkluftëtaret dhe të gjithë të interesuarit se me datë 05.01.2020 ora 10:00 bëhen homazhe tek Varrezat e Dëshmoreve në lagjen Velani- Prishtine.
Pjesëmarrja juaj na nderon.
Me respekt,
Familja Shala.

Kontrolloni gjithashtu

Ndahet nga jeta veterani i luftës së UÇK-së, Bashkim Isufi nga Klina e Poshtme e Skenderajt

Ndahet nga jeta veterani i luftës së UÇK-së, Bashkim Isufi nga Klina e Poshtme e Skenderajt

Është ndarë nga jeta veterani i luftës së UÇK-së, Bashkim Isufi nga Klina e Poshtme ...