tv dielli
MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Hoti: Komisionarët e partive tjera kanë bërë tjetërsim të votave por pas rinumërimit të tyre Nisma do të ketë ngritje të dukshme
Bashkimi Evropian bën thirrje që procesi zgjedhor të mbahet në mënyrë të qetë, transparente dhe gjithëpërfshirëse

Hoti: Komisionarët e partive tjera kanë bërë tjetërsim të votave por pas rinumërimit të tyre Nisma do të ketë ngritje të dukshme

Ish deputeti i Kuvendit nga Nisma për Kosovën,  Enver Hoti ka shfaqur bindjen e tij se komisionarët e partive tjera kanë bërë tjetërsim të votave por pas rinumërimit të tyre Nisma do të ketë ngritje të dukshme. Ai ka shtuar më tutje se rinumërimi i 530 vendvotimeve vetëm se do ta rrisë Nismën. “Nisma është e bindur se rinumërimi i votave do ta kthejë të vërtetën. E vërteta është brenda kutive. Ne jemi të bindur se partitë tjera kanë bërë manipulime të votave, tjetërsim të votës në raport me Nismën dhe ne po e presim rinumërimin dhe jemi të bindur se do të ngrihemi dukshëm nga rezultatet preliminare, që i ka nxjerrë Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.. Sipas të dhënave tona dhe informacioneve, Nisma edhe tani e ka kaluar pragun, por ne presim që të rritet edhe më tutje nga rinumërimi, sepse po shihet një proces i deformuar nga komisionarët e papërgjegjshëm, sigurisht të nxitur nga subjektet e partive politike, ka deklaruar më tutje ish deputeti i Kuvendit nga Nisma për Kosovën, Enver Hoti.

Kontrolloni gjithashtu

Qeveria e Kosovës bënë të ditur se sot do të mblidhet por nuk ka dhënë detaje për rendin e ditës

Qeveria e Kosovës bënë të ditur se sot do të mblidhet por nuk ka dhënë detaje për rendin e ditës

Përmes një njoftimi për media, Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, ka bërë të ...