KEK
Fillimi / Njoftime / I hap punimet Konferenca shkencore “Demonstratat e vitit 1981 në Kosovë”, me rastin e 40 vjetorit të shpërthimit të tyre
I hap punimet Konferenca shkencore "Demonstratat e vitit 1981 në Kosovë", me rastin e 40 vjetorit të shpërthimit të tyre

I hap punimet Konferenca shkencore “Demonstratat e vitit 1981 në Kosovë”, me rastin e 40 vjetorit të shpërthimit të tyre

Në ambientet i Institutit të Historisë “Ali Hadri”, në Prishtinë sot  ka filluar punimet Konferenca shkencore “Demonstratat e vitit 1981 në Kosovë”, me rastin e 40 vjetorit të shpërthimit të tyre. Konferencën e shpalli të hapur z. Xhevat Bislimi veprimtari i çështjes kombëtare. Me një fjalë përshëndetëse u paraqit, akademik Marenglen Verli rektor i Akademisë së Studimeve Albanologjike në Tiranë. Konferenca do t’i zhvilloj punimet në dy seanca ku me kumtesat e tyre do t’i paraqiten akademik dhe studiues.

Kontrolloni gjithashtu

Tahir Ahmeti

Takimi për Rishikimin e Përbashkët të Sektorit të Pylltarisë në Kosovë, organizohet më 24-25 qershor 2021

Takimi për Rishikimin e Përbashkët të Sektorit të Pylltarisë në Kosovë, që organizohet më 24-25 ...