Nuredin Ibishi

Ibishi: Komuniteti serb në veri të Kosovës është në kërcënim të  vazhdueshëm nga Lista Serbe

Duke folur për zgjedhjet në pjesën veriore të vendit dhe vështirësitë me të cilat mund të ballafaqohet ky proces demokratik, njohësi i fushës së sigurisë, Nuredin Ibishi, ka deklaruar se komuniteti serb në veri të Kosovës është në kërcënim të  vazhdueshëm nga Lista Serbe. “Shihet një presion i vazhdueshëm i Beogradit në krye me Vuçiqin i cili bën presion edhe, jo vetëm presion po edhe kërcënime duke i arrestuar, duke i sulmuar qytetarët që një njëfarë forme po paraqiten besnik ndaj institucioneve të Kosovës edhe normal, edhe ato çka i parapriu djegia e automjeteve të tjera” është cituar të ketë thënë, eksperti i sigurisë, Nuredin Ibishi.

Kontrolloni gjithashtu

Sot është një ditë e jashtëzakonshme, që nuk ishte menduar më parë, tha kryeministri, Edi Rama, në Samitin BE-Ballkani Perëndimor

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit amerikan, Donald Trump

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit, Donald Trump, …