KEK
Fillimi / Lajmet / Ibrahim Gashi: Roli i Shqipërisë në procesin e afirmimit të shtetit të Kosovës është i veçantë
Ibrahim Gashi

Ibrahim Gashi: Roli i Shqipërisë në procesin e afirmimit të shtetit të Kosovës është i veçantë

Profesori, Ibrahim Gashi, ish rektor i Universitetit të Prishtinë, ka thënë se reagimet nga Prishtina, për deklarimet nga Shqipëria ishin të pakuptimta. “Roli i Shqipërisë në procesin e afirmimit të shtetit të Kosovës është i veçantë. Dhe, është e pakuptimtë të thuhet se kryeministri Edi Rama nuk ka të drejtë të flas për Kosovën.  Kosova ka pengesa formale ende në afirmimin e shtetit të saj. “Historikisht ne nuk kemi shtet amë tjetër, e kemi veç Shqipërinë”, është shprehur, Ibrahim  Gashi.

Kontrolloni gjithashtu

Kadri Veseli: Në zgjedhjet e ardhshme lista e kandidatëve të PDK-së do të përshijë më shumë të rinj

Kadri Veseli: Në zgjedhjet e ardhshme lista e kandidatëve të PDK-së do të përshijë më shumë të rinj

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli gjatë takimit me të rinjtë në Kaçanik, ka thënë se ...