Intensifikohen vizitat e gjeneralëve amerikanë në takime dhe bashkëpunim me FSK-në

Janë intensifikuar vizitat e gjeneralëve amerikanë në takime  dhe bashkëpunim me Forcat e Sigurisë së Kosovës. Për këtë qëllim, Komandanti i Komandës së Ushtrisë Amerikane për Evropë, gjenerallejtënant Ben Hodges, pritet që nesër të vijë për një vizitë zyrtare në vendin tonë.  Gjatë qëndrimit në Prishtinë, komandanti  amerikan do të zhvillojë një takim me ministrin e FSK-së Haki Demolli dhe Komandantin e FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama.

Kontrolloni gjithashtu

Parlamenti Evropian: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, njohja nga të gjitha shtetet e BE-së do të ishte në dobishme

Parlamenti Evropian: Besueshmëria e BE-së po dëmtohet nga mungesa e suksesit në dialogun ndërmjet Kosovës e Serbisë

Parlamenti Evropian në rezolutën  që e miratoi të enjten, konstaton se besueshmëria e Bashkimit Evropian …