Isa Mustafa

Isa Mustafa: Aleksandër Vuçiq po e viziton veriun e Kosovës sipas agjendës së tij

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa  ka reaguar lidhur me vizitën e  presidentit serb Aleksandar Vuçiq në Kosovë. “Edhe përkundër deklaratave rrahagjokse të bartësve të institucioneve të Kosovës, presidenti i Serbisë Aleksandër Vuçiq po e viziton veriun e Kosovës sipas agjendës së tij. Problemi nuk qëndron në faktin se një president i një vendi fqinj po e viziton vendin tonë, sepse në një logjikë normale ajo të ishte e natyrshme, ashtu siç do të ishte e natyrshme që presidenti ynë të vizitojë Serbinë”, ka shkruar Mustafa. Ai shton se është e papranueshme që një president i një shteti fqinj të flasë për resurset natyrore të Kosovës si të ishin të tijat.

Kontrolloni gjithashtu

Antonello De Riu: Masat e BE-së ndaj Kosovës janë bërë më qëllim që ta nxisin atë në përmbushjen e angazhimeve

Ambasadori Italian Antonello De Riu thotë se rihapja e Urës së Ibrit po përdoret për qëllime politike dhe elektorale

Ambasadori italian, në Kosovë,  Antonello De Riu ka deklaruar se çështja e rihapjes së Urës …